Krenic
COMPANIE
BLOG
Vimar lanseaza sistemul de sonorizare multiroom By-Me


Vimar lanseaza sistemul de sonorizare multiroom By-Me

Confortul casei tale este acum amplificat cu By-Me. Multumita noilor sisteme audio multi-room acum este posibil sa integrezi sistemul de muzica cu sistemul de casa inteligenta de la Vimar sau sa creezi un sistem de sine stator. 

Impreuna cu sistemul de casa inteligenta By-Me asigura o instalare flexibila putandu-se adapta oricarei case/vile. Sistemul de la Vimar nu necesita nu are nevoie de mixere sau matrici putand oricand fi extins sau reconfigurat cu mare usurinta.

Integrarea cu sistemul de casa inteligenta merge pana intr-acolo incat poate fi introdus in scenarii astfel ca poate fi pornit cand se inchid luminile dintr-o camera, poate fi folosit pe post de ceas desteptator sau poate oferi un sunet relaxant in anumite perioade ale zilei.

 

Sistemul de sonorizare multi-room By-Me ofera un sunet de intalta fidelitate datorita semnalului digital folosit si a boxelor de inalta calitate ce pot fi instalate in module de 3 sau 8. Poate reda simultan si distribui din 4 surse audio diferite, in fiecare camera putand fi ascultata alta muzica. Muzica clasica in living, ultimele hit-uri in bucatarie sau radio in dormitoare. Muzica poate fi redata, cu ajutorul unor docking station, si de pe Iphone sau Ipod.  

Controlul se face simplu si intuitiv din orice zona casei sau folosind controllere-le cu touch screen care asigura o singura o singura interfata pentru controlul oricarei incaperi din casa. 

Integrat estetic cu rafinata gama Eikon sau eleganta minima oferita de Plana, sistemul multi-room de la By-Me poate fi folosit si ca microfon pentru a face apeluri catre una sau toate zonele audio din casa chiar daca acestea nu sunt pornit in acel moment.

O functie speciala o reprezinta Baby Control, functie ce te ajuta sa monitorizezi cativitatea bebelusului tau. Cand microfonul detecteaza un sunet de o intensitate mai mare - de exemplu cand un bebelus plange - sistemul reda automat sunetele prin boxe intrerupand sursa de muzica ce rula in acel moment sau activand orice zona inactiva in acel moment.

Nu uitati ca sistemele By-Me pot fi controlate si cu ajutorul aplicatiilor disponibile pe telefoanele cu IOS, Android sau BlackBerry.

Articole asemanatoare: Nu sunt articole
Comentarii:

Nu sunt comentarii
Adauga comentariul tau:


Introduceti codul:

Pentru a fi postat comentariul dvs. trebuie sa asteptati confirmarea administratorului.