Krenic
COMPANIE
BLOG
Centrala de detectie si avertizare la incendiu - SecuriFire

 

Sunt putine sistemele de detectare si avertizare a inceputului de incendiu care ofera protectie impotriva incendiilor la fel de fiabil ca SecuriFire.Toate componentele acestei centrale sunt disponibile de doua ori, de la sistemul de operare pana la microprocesor.

SecuriFire este format dintr-o arhitectura redundanta pe care nici un alt sistem nu o are:in cazul în care sistemul principal se opreste, sistemul secundar preia toate operatiunile. Aceast lucru garanteaza maxima utilitate. Orice inceput de incendiu este detectat rapid – chiar daca sistemul este deteriorat din cauza mai multor cabluri intrerupte.

 

Se adapteaza la orice cerinta

SecuriFire nu este numai extrem de fiabil, este, de asemenea, extrem de versatil si are un cost eficient. Acest lucru se datoreaza descentralizarii si a arhitecturii modulare. Se compune în principal din unitati de control SecuriFire, circuite de bucla SecuriLine, de semnalizare, de afisare si de alarmare. Aceste module sunt utilizate in functie de dimensiunile spatiilor si cerintelor de siguranta. Se pot conecta mai multe unitati de control SecuriFire – pana la 16 – prin intermediul retelei redundante SecuriFire LAN pentru a crea un sistem global puternic. Pana la 14 SecuriLines (cu o lungime totala de pana la 2000 m) pot fi conectate la fiecare dintre aceste unitati de control – fiecare bucla cu un maxim de 128 de dispozitive (detectoare de incendiu, butoane de incendiu, dispozitive de intrare si de iesire, etc).

Cand un incendiu izbucneste fiecare secunda pe care o castigi inainte de a combate incendiul valoreaza mult. Panoul de control si afisare a fost proiectat pentru ca utilizatorul sa gasesca calea cea mai rapida si sa poata sa raspunda in acest sens chiar si in situatii de stres. SecuriFire functioneaza atat de simplu incat vei fi sigur ca vei castiga acele secunde cruciale. Ea este operata utilizand taste functionale si ca o noutate SecuriWheel, care va permite sa navigati prin meniu pe afisajul color de  5.7″ TFT . Design-ul de pe panoul frontal al carcasei este la fel de simplu, continand doar icoane.

Toate starile sistemului sunt indicate prin text simplu pe ecranul color TFT. Operatorul poate alege din patru limbi diferite chiar daca sistemul functioneaza.Dispozitivul are de asemenea o interfata de conectare a unei imprimante si o magistrala de extindere pentru a conecta pana la trei unitati de control si afisaj.

Articole asemanatoare: Centrala de detectie si avertizare la incendiu - FireClass500
Centrala de detectie si avertizare la incendiu - SecuriFire FCP 500
Comentarii:

Buna ziua
Nicu, 17 August 2012
Excelent echipament ! Felicitari
Excelente echipamente
Aurel, 29 August 2012

Si eu am montat echipamente de la securiton si sunt foarte fiabile si foarte usor de configurat, mai ales centralele din vechea garda SPC02 SecuriPRO.

Adauga comentariul tau:


Introduceti codul:

Pentru a fi postat comentariul dvs. trebuie sa asteptati confirmarea administratorului.