Krenic
COMPANIE
BLOG
Centrala de detectie si avertizare la incendiu - FireClass500

fireclass500Gama de centrale de detectie si avertizare a inceputurilor de incendiu de la Bentel FireClass500 este o serie complet noua alcatuita din panouri modulare adresabile de control care indeplinesc standardul EN54 si sunt potrivite pentru spatii mari cu instalatii de detectie si avertizare de incendiu.

Fiecare bucla a centralei suporta pana la 250 de adrese digitale de tipul FireClass, printre care detectoare si dispozitive ce pot fi amestecate si potrivite in orice combinatie. In plus, fiecare panou de control ofera o zona conventionala pentru a avea o flexibilitate mai mare. Pot fi adaugate si conectate pana la un numar maxim de 8 panouri de control de tipul Fireclass printr-o magistrala RS485, pentru a avea o extindere mult mai mare a sistemului.

Fiecare iesire a sistemului poate fi asociata unui numar de 4 zone si/sau unui numar de 3 intrari pe bucla in functie de tipul alarmei (semnalizarea locului unei alarme, inchiderea usilor rezistente la foc de separare a doua zone). Aceasta serie de centrale Fireclass sunt dotate cu iesiri de NAC care pot fi utilizate pentru activarea dispozitivelor de semnalizare,plus iesiri de NAC, neprogramabila, de tip RELEU.

Partea de configurare, programare si gestionare a centralelor din seria FireClass se face simplu prin utilizarea tastaturii multilingvistice alfanumerice si a ecranului de tip LCD, cu pozitionarea luminii din spate. Acest panou impreuna cu sistemul este protejat de coduri de utilizator sau instalator pentru a face o utilizare cat mai usoara si de a permite utilizarea doar de catre persoane autorizate.

Putem enumera cateva caracteristici ale acestei serii: 250 de adrese pe fiecare bucla, 3 iesi de NAC programabile, 1 iesire NAC neprogramabila, 1 iesire neprogramabila pentru alarma, 1 iesire neprogramabila fault. Se pot conecta pana la 8 repetatoare FC200/REP si pana la 8 panouri, jurnalul continand un numar de 4000 de evenimente, 16 iesiri programabile open collector, ecran de tip LCD.

 

Articole asemanatoare: Centrala de detectie si avertizare la incendiu - SecuriFire
Centrala de detectie si avertizare la incendiu - SecuriFire FCP 500
Comentarii:

Nu sunt comentarii
Adauga comentariul tau:


Introduceti codul:

Pentru a fi postat comentariul dvs. trebuie sa asteptati confirmarea administratorului.