Krenic
COMPANIE
BLOG
Centrala de detectie si avertizare la incendiu - SecuriFire FCP 500

SecuriFire 500 este sistemul de detectare a inceputului de incendiu care ofer o performanț mare la un pret redus. Acesta sistem utilizeaz aceleași componente high-tech, care sunt montate pe alte sisteme din seria SecuriFire. Dimensiunile acestui sistem sunt diferite, adaptate la cerințele întreprinderilor mici: hoteluri, restaurante, case de oaspeți, hale industriale de capacitate mica, centre de petrecere a timpului liber, cmine de btrâni și casele de familie individuale sunt la fel de fiabil protejate împotriva riscurilor de incendiu cum sunt sistemele fr pilot si instalatii.

Usor de utilizat

Sistemul de detectare a incendiului este atât de simplu s funcționeze sunteți sigur de a adopta rspunsul corect intuitiv, chiar și în situații de stres.Toate statele de sistem sunt indicate în text simplu pe un mod clar structurat 5.7 "ecran color TFT.

 

Actionare de la distanta elimina deplasarile in locatiile unde sunt instalate.

Indiferent de locul unde este instalat sistemul, prin intermediu acesului de la distanta aveți situația sub control. Mesajele din sistem sunt rutate la terminalul mobil prin intermediul canalelor securizate și afișate pe o harta de control care rspunde pur și simplu, cu câteva clicuri de mouse, fr a fi nevoie de a fi prezent in locatia respectiva.

Bucla Adresabila pana la 250 de adrese

Bucla de la centrala SecuriFire FCP500 poate sa aiba o lungime de 3500 de metri pe care se pot conecta maxim 250 de adrese (detectoare de fum, detectore de temperatura, detectoare combinate fum si temperatura, butoane adresabile, sirene adresabile, module de in/out adresabile). In momentul in care un detector genereaza o alarma securiFire FCP 500 trimite un semnal de alarma catre modulul GSM/GPRS, iar prin intermediul acestora sunt alertate personele desemnate, iar pe sait-ul generat de centrala va aparea vizual cat si sonor alarma respectiva.

Perfomanta la un pret convenabil

Specificatii:

- detectare rapida a incepurilor de incendiu;

- usor de operat pe centrala cat si pe site-ul generat de catre centrala

- rapid si usor de configurat

- transmiterea de date cu ajutorul tehnologia IP

- interfata pentru conectare la pompieri

- compatibil cu generatiile actuale si viitoare de detectoare

 

 

 

 

Articole asemanatoare: Centrala de detectie si avertizare la incendiu - SecuriFire
Centrala de detectie si avertizare la incendiu - FireClass500
Comentarii:

Nu sunt comentarii
Adauga comentariul tau:


Introduceti codul:

Pentru a fi postat comentariul dvs. trebuie sa asteptati confirmarea administratorului.