Krenic
COMPANIE
BLOG
Noua Tastatura DSC - PTK5507 Touchscreen

Tastatura PTK5507 Touchscreen ofer o modalitate ușoar interactiva pentru a gestiona și controla sisteme de securitate printr-o atingere de deget. Tastatura TouchScreen este o componenta destul de importanta  al sistemului de securitate care combin funcționalitatea tastaturii de catre utilizatorii și instalatorii care au ajuns s se aștepte cu o interfaț intuitiv. Perfect integrat cu sisteme de securitate PowerSeries, are un aspect elegant, contemporan și modern, care v-a fi apreciat de ctre proprietarii de case si instalatori.

Usor de instalat

Tastatura TouchScreen PowerSeries a fost conceputa gandinduse in primul rand la instalator si la cel care o utilizeaza. Pentru instalator, meniul ecrane fac ca programarea sa fie ușoara. Instalatorul poate configura rapid cinci dintre icoanele grafice cu peste 10 opțiuni, în funcție de nevoile utilizatorului. Cu pân la 8 partiții disponibile, tastatura TouchScreen PowerSeries ofera beneficiile unui panou de control multi-partiție fr a schimba panoul de control și permite fiecarei partiție o zon independenta de restul sistemului. Display Ecran tactil poate fi ușor personalizat pentru utilizator. De exemplu, dac utilizatorul nu dorește s vad partițiile,  pur și simplu le ascunde si afiseaza pictogramele corespunztoare. Ecranul dezordine-free domiciliu poate fi ușor modificat mai târziu de ctre instalator prin meniurile de setare. Fundalul ecranului de origine poate fi ușor personalizat pentru a afișa logo-urile companiei, informatii de contact, imagini, etc

Usor pentru utilizatori

Tastatura TouchScreen PowerSeries a fost conceputa in stilul  "top of mind". Mari, recunoscute in mod clar pe ecran butoanele de meniu și intuitive faciliteaza usurinta de utilizare si programare. De exemplu, pentru a accesabutoanele de panica utilizatorii trebuie doar s apsați pe butonul de urgenț de pe bara lateral. Lumini LED de stare de pe partea de jos a cadrului ofera o verificare rapid vizual a sistemul de securitate. Ram foto digital integrat ofer posibilitatea beneficiarilor de flexibilitate pentru a afișa fotografiile ca o singur fotografie,un slideshow temporizat sau pe fundal. Este nevoie sa inserați un card SD standard în slotul SD și urmați solicitrile de pe ecran, similar cu alte "off-the-shelf" ale ramelor digitale. În plus, profilul elegant și design-ul contemporan impreuna cu cele 2 culori alb si argintiu incerca sa se integreze in orice decor.

 

Articole asemanatoare: Paradox a lansat noii detectori digitali de miscare NV500
DSC a lansat IMPASSA - Generatia urmatoare a sistemelor de alarmare wirelles
Noua Tastatura Paradox TM50 Touchscreen
Sirena SR130 Paradox Outdoor Wireless Siren w/Built-In Strobe Light
NV35MX Outdoor / Indoor Window and Sliding Door Dual Detector with Anti-Masking and Pet Immunity
Comentarii:

Nu sunt comentarii
Adauga comentariul tau:


Introduceti codul:

Pentru a fi postat comentariul dvs. trebuie sa asteptati confirmarea administratorului.