Krenic
SERVICII
DETECTIE INCENDIU

DETECTIE INCENDIU

Un sistem detectie incendiu este primul si cel mai important pas pentru avertizarea incendiilor in stadiul incipient si limitarea pagubelor materiale sau umane.

Rolul sistemelor de detectie si avertizare la incendiu este unul extrem de important, si anume acela de a detecta rapid inceputul de incendiu si de a alarma cu ajutorul sirenelor ( acustice / optice si acustice) personalul responsabil sau persoanele din acel obiectiv.

 

 

Componenta unor sisteme de detectie si avertizare la incendiu este urmatoarea:

  • o retea de detectoare,
  • butoane manuale (declansatoare manuale) de alarmare,
  • sirene si
  • alte componente capabile sa actioneze diferite echipamente in cazul conditiilor de incendiu ( fum, gaze, temperatura ridicata). 

KRENIC ofera sisteme inovatoare de prevenire a incendiilor concepute astefel incat sa fie usor integrabile in alte sisteme de securitate. Sistemele noastre sunt concepute in scopul protejarii atat a bunurilor,cat si a vietii angajatilor si a clientilor dumneavoastra.

Folosind sistemele de prevenire a incendiilor oferite de KRENIC veti beneficia de urmatoarele avantaje:

  • protejarea cu ajutorul sistemelor de prevenire a incendiilor a proprietatii si personalului, respectiv a clientilor dumneavoastra
  • indicarea exacta a punctului de alarma ( a cauzei alarmei in cadrul unor suprafete mai largi cu ajutorul sistemelor noastre adresabile )

Absolut toate sistemele de detectie si avertizare impotriva inceputului de incendiu trebuie proiectate si executate respectand legislatia, standardele, specificatiile fiecarui echipament in parte precum si a normativelor (locul amplasarii detectorilor, inaltimea de montaj a acestora, felul acestora in functie de obiectivul ce urmeaza a fi protejat cu diferitele tipuri de detectoare etc.).