Krenic
SERVICII
ELECTRICA 220V

INSTALATII ELECTRICE

Instalatii electrice , în general, se refera la conductoare izolate folosite pentru a transporta energia electrica , precum si dispozitive asociate.

Instalatiile electrice dintr-o casa sau apartament sunt compuse,in general, din : conductori electrici - cablul electric (cu diferite grosimi pentru conducerea in siguranta a curentului de diferite amperaje), prize, intrerupatoare si tabloul electric echipat cu sigurante electrice automate. Acestea formeaza reteaua electrica a unei case si sunt folosite pentru a transporta curentul catre aparatura electronica din casa (televizor, computer, frigider, lampi, veioze, lustre etc.).

 


Pentru o functionare sigura a aparatelor electrice alimentate la prizele 220V si protectia persoanelor si a circuitelor electrice  este obligatoriu ca instalatia electrica sa aiba priza de pamant (impamantare) si paratraznet.

Firm noastra pune la dispozitia clientilor mai multe tipuri de operatiuni :

  • Executarea instalatiilor de forta.
  • Cablarea instalatiei electrice sau inlocuirea celei vechi, uzate.
  • Montarea aparatelor electrice (prize, intrerupatoare, etc) sau inlocuirea celor vechi, uzate. 
  • Montari corpuri de iluminat.
  • Modificari si/sau extinderi ale instalatiilor electrice existente.
  • Montarea si/sau extinderea tablourilor electrice.

Tabloul electric reprezinta „inima” unei instalatii electrice, practic este lucrul caruia trebuie sa-i acordati o atentie deosebita. Tabloul electric asigura protectia cablajului, protectia aparatelor electrice, chiar si protectia persoanelor la electrocutare. El poate realiza conectarea barelor generale la sursa de curent electric, protectia sursei la scurtcircuit si suprasarcina, masurarea parametrilor electrici ai retelei respective, comanda locala a aparatelor de conectare.

Instalatii electrice pentru spatii de birouri (cladiri): Instalatia electrica intr-o clatire de birouri este o lucrare mai complexa, diferita de instalatia unei locuinte. Este foarte importanta respectarea planurilor de instalatii electrice aprobate, repartizarea corecta a consumatorilor. 

Executarea lucrarilor noatre se face cu o echipa specializata în instalatii curenti slabi si instalatii electrice, echipa ce are pregatirea necesara si detine certificatele si avizele solicitate de legislatia in vigoare.