Krenic
SERVICII
PROIECTARE

Proiectare

KRENIC SRL dispune de o echipa avizata si competenta pentru proiectarea instalatiilor pentru constructii civile si industriale a urmatoarelor specialitati :
- detectie si alarmare la efractie,
- supraveghere video,
- control acces,
- detectie si alarmare la incendiu,
- voce-date,
- TV,
- instalatii electrice cu tensiune nominala de pana la 0,4 kV.

 

Pentru anumite lucrari, in general cele de o complexitate mai mare, este absolut necesar proiectarea sistemelor ce se doresc a fi instalate. In acest fel executantul lucrarilor va sti de la inceput ce si cum trebuie sa instaleze in acea cladire.

Proiectare instalatiilor se face in stransa legatura cu beneficiarul lucrarii. Astfel beneficiarul poate stabili ce doreste sa fie executat in cladirea sa iar proiectantul stabileste cum aceste sisteme vor fi puse in opera de catre executantul lucrarii. In timpul executarii lucrarilor,  proiectantul se obliga sa fie in permanenta la dispozitia beneficiarului si a executantului lucrarilor pentru a putea fi consultat sau modifica proiectul initial in cazul in care este necsar acest lucru.

Un proiect de instalatii electrice sau de curenti slabi contine : memoriu tehnic; breviar de calcul; planuri amplasare echipamente; schema tablouri electrice, calcul paratrasnet, plan paratraznet si priza de pamant; lista de materiale si echipamente .

Etapele proiectarii sunt : primirea temei de proiectare, Proiectul pentru obtinerea autorizatiei de constructie/demolare (P.A.C.), Proiectul tehnic de executie (P.T.), Detalii si devize de executie (D.D.E.).