Krenic
COMPANIA
SISTEME PENTRU ACASA

Sisteme pentru acasa


Prin "Sistemele pentru acasa" intelegem acele sisteme pe care o persoana sau o familie le considera necesare si le poate instala in locuita sa, fie aceasta un apartament in bloc, o casa sau vila. 

Aceasta categorie de clienti a fost punctul de pornire a firmei noastre si din acest motiv acordam si vom acorda o atentie speciala acestei categorii de clienti. Ei reprezinta "baza" activitatii noatre. 

Relatia firmei noastre cu clientii persoane fizice este una bazata pe incredere reciproca. Prospectarea locatiei, discutii directe si gasirea unor solutii acceptate de ambele parti urmate de oferta de pret insotita de solutia tehnica sunt pasii anteriori executiei propriu-zise a lucrarii. Executia se incheie in momentul finalizarii lucrarilor si semnarii procesului verbal de receptie a lucrarilor si a certificatului de garantie.

 

Oferim clientilor nostri si servicii de mentenanta si post-garantie a sistemelor instalate. Putem asigura o verificare anuala pentru a putea preintampina eventuale defectiuni si a asigura o functionare la parametrii corecti a echipamentelor instalate.

Clientii persoane fizice s-au aratat interesate de urmatoarele sisteme:

- sisteme de securitate : in principal detectia si alarmare la efractie si supravegherea video. Sistemul de detectie si alarmare la efractie reprezinta principala bariera pentru accesul posibililor infractori interesati de a intra in locuinta dvs. in timp ce supraveghere video ajuta la identificarea acestora.

- sisteme de interfonie sau videointerfonie : va ofera comoditatea de a permite accesul in cladire doar a persoanelor acceptate de dvs. prin vizualizarea lor pe monitorul videointerfonului aflat in interiorul casei in cazul sistemelor video sau doar a unei discutii in cazul celor audio.

- electrica 220V : realizam tot ce inseamna sistemul electric al unei case : prize, lumini, tablouri, impamantare, paratraznet.

- casa inteligenta : puteti controla intreaga casa (sistemele de securitate, lumini si prize, climatizarea, sistemul audio multi-room, automatizari porti etc) printr-o simpla apasare de buton. Confort maxim cu minim de efort oricand la indemana ta.

- automatizari : o varianta "lite" a casei inteligente. In general clientii nostri au ales sa-si automatizeze accesul in curte/casa prin controlarea din telecomanda a portilor de acces in curte sau garaj.