Krenic
COMPANIA
SISTEME PENTRU AFACEREA TA

Sisteme pentru afacerea ta

 

Afacerea ta este ca un copil pentru tine. Si la fel cum pentru copilul tau vrei ce este mai bine stim ca si pentru afacerea ta iti doresti acelasi lucru. De unde stim ? Stim pentru si noi avem o afacerea si facem acelasi lucru. Noi putem sa-ti oferim echipamente si servicii de calitate care sa te poata ajuta sa cresti in siguranta si confort. Echipamente pe care noi le instalam clientilor sunt aceleasi pe care le instalam si la afacerea noastra si in care ne punem toata incredere.

Prin sistemele pe care noi le instalam putem oferi afacerii tale mai multa siguranta impotriva efractiei sau a incendiilor, control asupra angajatilor si un confort sporit la locul de munca pentru tine si angajatii tai.

 

 

Clientii nostri persoane juridice au apelat la noi pentru instalarea unor sistem de :

- sisteme de securitate : detectie si alarmare la efractie, supraveghere video. Sistemul de detectie si alarmare la efractie va permite sa va projejati bunurile impotriva hotilor. Sistemul de supraveghere video va ajuta sa identificati eventualii hoti daca este cazul dar si sa urmariti angajatii dvs pentru a vedea daca isi respecta indatoririle de serviciu.

- sisteme de detectie si alarmare la incendiu : bunurile si persoanele aflate in interiorul firmei la birouri sau in depozit pot fi foarte usor protejate impotriva incendiilor prin instalarea unui sistem de detectie si alarmare a inceputurilor de incendiu. Nu reprezinta o investitie substantiala dar poate preveni pierderi uriase. 

- control acces si pontaj : puteti controla accesul in firma prin instalarea unui sistem de acces cu ajutorul unui cod, cartela, tag sau chiar identificare cu ajutorul amprentei. Astfel puteti realiza accesul selectiv al angajatilor sau vizitatorilor in anumite incaperi/zone. Un sistem de pontaj va poate ajuta sa reduceti din cheltuielile cu personalul prin stacarea datelor de acees si parasire a locului de munca.

- electrica 220V-380V : de la constructia unui sediu nou pana la intretinerea celui existent noi va putem executa tot ce inseamna sistemul electric : prize, lumini, tablouri, impamantare, paratraznet.

- sonorizare Public Adress : puteti asigura un confort sporit angajatilor si clientilor dvs. prin instalarea unui sistem de sonorizare tip Public Adress. Astfel o muzica in surdina poate fi auzita in birouri dar si in zonele de acces ale clientilor (sala de asteptare sau receptie). Cu ajutorul unui astfel de sistem puteti face anunturi de interes general sau particular in interiorul cladirii.

- voce-date : nicio firma nu mai poate functiona fara o retea interna de date sau acces la internet. Chiar daca telefonul mobil este din ce in ce mai raspandit nu puteti renunta la telefonul fix pentru comunicarea cu clientii sau a angajatilor in interiorul firmei. Aceste lucruri inseamna o retea de voce si date.