Krenic
COMPANIA
SISTEME PENTRU ANTREPENORI

Sisteme pentru antreprenori

 

Relatiile noastre de afaceri cu antreprenori generali reprezinta o parte insemnata din cifra noatra de afaceri si din acest motiv ii dam o importanta deosebita. Suntem constienti ca o relatie de tip antreprenor-subantreprenor se bazeaza pe incredere, competenta si corectitunire si din acest motiv facem tot posibilul sa ne indeplinim sarcinile noastre de subantreprenor. Pana acum, spre bucuria noastra, acelasi tip de relatie am primit-o si de la antreprenorii generali care ne-au angajat pe noi sa realizam sisteme pe care noi le stapaneam si eu nu aveau personalul calificat sau daca il aveau nu era disponibil la momentul lucrarii.

Avem competenta ca pe domeniile noastre sa luam o lucrare de la prospectare sau proiectare si sa o ducem pana la executie si predare catre beneficiarul final cu o interventie cat mai scazuta din partea antreprenorului general.

 

Astfel ne mandrim ca am lucrat ca subantreprenori la firme importante in domeniul constructiilor : Palex Constructii Instalatii, OviGroup, UTI, Pro Security, Sommering Install si altele.

In portofoliul nostru o sa gasiti o serie de lucrari executate de noi  la diverse obiective in calitate de subantreprenori, lucrari cu care ne mandrim ca le-am putut duce la finalizare fara probleme. Ne mandrim ca ne-am pus amprenta la : Stadionul National Arena, Biblioteca Nationala, Iride Business Parc, Baneasa Shopping City, Scoala 79 Bucuresti, Scoala 102 Bucuresti, Spitalul Vlad Voiculescu si multe altele. Acestea impreuna cu altele nementionate pot face dovada modului de lucru si a calitatii lucrarilor realizate de noi. 

Antreprenorii generali au apelat la serviciile noastre de proiectare, executie si intretinere pentru :

- sisteme de securitate : detectie si alarmare la efractie, supraveghere video, contol acces si pontaj.

- sisteme de detectie si alarmare la incendiu.

- realizarea instalatiilor electrice de pana la 0,4 kV.

- sonorizare Public Adress.

- sisteme de voce-date.

- sisteme de desfumare.

- alte sisteme de curenti slabi.

Pentru toate aceste sisteme va punem la dispozitie personalul nostru calificat precum si avizarile necesare executarii tuturor acestor lucrari.

Putem participa la lucrari si in calitate de parteneri declarati in asa fel incat la o licitatie sa puteti beneficia de personalul si autorizartile noatre.

O relatie buna antreprenor-subantreprenor o construim impreuna. Va asteptam sa ne ajutati sa o cream, in beneficiul dvs., al nostru si in primul rand al clientilor nostri.