Krenic
SERVICII
INTERFONIE/VIDEOINTERFONIE

INTERFONIE SI VIDEOINTERFONIE


Videointerfoanele sunt primele sisteme de protectie si confort ale unui imobil. Acestea trebuie sa asigure o bariera pentru intrusi, dar si un element de confort pentru proprietari, acestia nemaifiind obligati sa se deplaseze pana la usa sau chiar pana la poarta proprietii pentru a discuta cu cel care doreste sa intre.

Videointerfoanele sunt echipamente evoluate de limitare a accesului ce permit atat comunicarea audio, cat si video, echipamene ce au devenit foarte cautate din cauza scaderii constante a preturilor.

 Videointerfoanele sunt sisteme complexe de limitare a accesului ce tind sa ia locul clasicelor interfoane (audio), avand in vedere, dupa cum am mentionat mai sus, preturile mai mult decat rezonabile.

Designul lor compact, care le ofera protectie impotriva actelor de vandalism si a intemperiilor, permite montarea acestora in orice mediu si pe orice suprafata (perete, tocul usilor) in exterior, cat si in interior.

Videointerfonul a fost proiectat de la început în ideea de a fi un “upgrade” al ultimei versiuni de interfon cu carduri de proximitate. De aceea, în componenta acestuia intra pe de o parte interfonul propriu-zis care include comunicatia audio, iar pe de alt parte componente specifice videointerfonului care au drept scop realizarea legaturii video. Acestea din urma constau in
urmatoarele elemente:

  • sursa de alimentare video interfon ;
  • camera de luat vederi;
  • distribuitor video interfon;
  • post interior videointerfon.

Cand un beneficiar solicita instalarea unui sistem de videointerfon, primul pas ce trebuie facut este sa se fac o dimensionare a sistemului in funcie de numarul unitatilor interioare de unde se doreste a se putea raspunde si de tipul de usa ce urmeaza a fi dotata cu inchidere electromagnetica.

Dupa ce se face instalarea sistemului si punerea acestuia in functiune, se face instruirea beneficiarului pentru învatarea utilizrii acestuia.

Nu va lasati tentati de ofertele cu pret redus sau gratis, cu montaj gratuit sau interventii gratuite. Calitatea sistemului de videointerfon si instalarea sistemului, intotdeauna au un pret! O investitie intr-un videointerfon de calitate va permite sa folositi sistemul mult timp fara interventii majore, avand costuri de service si reparatii scazute, timpi scurti de nefunctionare si, ce este mai important, aveti in permanenta controlul celor care doresc sa va viziteze.